Zeynep75 Gulakkyy Allahü Teala yardımcınız olsun ne güzel maşallah tesettüre tam riayet ederek dikkat çekmeden kapanabilmeyi nasip etsin en doğru şekilde
monimom Gulakkyy https://ty.gl/7pwjdstxlf bu mağaza dan alışveriş yapıyorum hem uygun hemde çok güzel
ofkelisirin monimom çoğu kişi şikayet ediyor diye cesaret edemedim sık alışveriş yapıyor musunuz buradan?
monimom ofkelisirin evet baya birsey aldım uygun fiyata iki elbise iki tunık fln aldım biraz daha alacağım
lanadelmiyav Gulakkyy Armine, setrms, meysadesiing, fevriermode, byeliffasihon, aheltasarım, meristore, fayaboutique, modasima, trendyolun tesettür bölümü de güzel. Aklıma gelenler bunlar, hayırlısı olsun senin için de
Kubra27 Gulakkyy butikkolik var çok şık takımları ve elbiseleri var canım modaselvime bakabilirsin ınsatgramda elbisedolabı.com var
adasaripapatya Gulakkyy Öncelikle hayırlı olsun 😌 Duman butik, Modaala, Kamil Keskin, Meri store, Modaensar butik, Lamelif, Samet Keskin, Koçin butik bu siteleri öneririm
merveyyoruuk Gulakkyy Canım çok sevindim senin adına Allah daim etsin inşallah 🌸 Favori sitelerim 🙈 Modaalabutik Hazaofficial Meri store hr.butik Ahel tasarım 🌸 Bershka’nın pantolonları güzel oluyor H&M den de alıyorum 🙏🏻
elifizm Gulakkyy canım çok sonradan gördüm, modaala butik kamil keskin beyzade butik trendyol milla meristore gibi sayfalardan,mağazaları bana yakın olduğu içinndirekt oradan da alabiliyorum ama internet alışverişi güvenli. Hayırlısı olsun hakkında🌻