Kızlar direk konuya geçmek istiyorum.3 ay 12 günlük bi oğlum var . 2800 kiloyla doğdu ödemleri gidince 2600 e düştü 2aylıkken kilosu 5300 dü o gündem beri tarttırmadım son 3 haftaya kadar mama +meme olarak besleniyoduk ama şu an mama reddi daha doğrusu biberon reddi yaşıyoruz bende sürekli emzirdim sütüm bebeğime yetiyo çok şükür iki saatte bir emziriyorum ama kusuyo sık emzirdiğini için mi kusuyo bilmiyorum ama emzik ister gibi meme istiyo sadece orda susuyo ama kayımvalideme göre ilk gündem beri mama kullanırsak bebek daha kilolu olur daha sağlıklı olur diyo sütüm var dememe rağmen mama da ısrarcı çocuk gelişmez felan diyo geçen oğlumu yıkadık birlikte çocuğun gelişimi durmuş diyo sadede anne sütü aldığını biliyo çünki ,artık psikolojim bozuldu mama vermem için mi böyle söylüyo yoksa gerçekten zayıfladı mı bilmiyorum bugün normalde aşımız vardı gitmişken tarttırıcaktım ama başka güne kaldı çok detaya girdim ama bana bi şeyler söyleyin. Siz olsanız naparsınız 😞 çocuğu kucağıma alırken ağırlığına bakıyorum o ağırlıktaki şeylerle kıyaslıyorum işte 5 kiloluk patates varsa o daha ağır geliyo bana bebek daha hafif geliyo sanki biliyorum psikolojik bi şey bu eşime anlatıyorum bu yüzden tartışmalarımız oldu çocuğun kilosuna takılmayın bu kadar gayet güzel kilosu diyo uzun oldu kızlar kusura bakmayın