Hope77 Kızlar mutfağım dar biraz kullanışlı küçük çok yer kaplamayan ama şöyle uzun kullanabileceğim kaliteli sağlam bi mama sandalyesi arıyorum öneriniz var mı ?? Katlanabilenlerden olursa sevinirim???
Derinsart Hope77 https://www.e-bebek.com/joie-mimzy-lx-ayakli-mama-sandalyesi-p-joi-h1013cadnm006/ bnmki bu ama öyle cok küçük degil fakat katlanıyo
Rainnnn Hope77 ikea tipi kullanın diğerleri çok bayık gibi duruyor çocuk rahat rahat oturamıyor geri düşüyor gibi oluyor
curly_mom Hope77 faros orzo mama sandalyesi kullanıyorum, ikea benzeri bir model.. Katlanmıyor ama çok yer de kaplamıyor. Oğlum 23 aylık oldu nerdeyse 12 kilo hala kullanıyoruz sağlam yani. Hafif, kullanışlı ve pratik bişey🤌🏼
utangacayimonti Ben ikeanınkini kullanıyorum ayakları oturma yeri ve tepsisi ayrılıyor yıkaması da çok rahat çok memnunum
Hope77 utangacayimonti katlananlardan düşünüyorum ya benn işi bitince katlayıp kaldırayım yerim yok cünkü
Rumeysahmetuna Joie kullanıyorum aşırı rahat ve kaliteli gerçekten biraz pahalı ama kalitesi çok güzel