Nursemom_ saglik sigortalari 2 turlu. 1- özel sağlik sigortasi
2-tamamlayici sigorta
Özel sağlik sigortasi tamamini karsilamiyor atiyorum 500 liraysa siz 100 kusur oduyorsunuz. Ama ozel saglik sigortalarida pahali. Birde her sigorta karsiliyormu onu bilemiyorum.
Tamamlayici saglik sigortasida hic bir turlu karsilamiyor özel asilari yine ayni ucretlerde odeme yapiyorsunuz. Ama eczanede falan normal ilaclarda evet katkisi oluyor 50 liralik seyi ornek vererek lonusuyorum 20-30 liraya alabiliyorsunuz eczaneden biz almistik daha once. Her ay doktora gidiceksenjz muhakkak sigorta yaptirmanizi tavsiye ederim biz gec yaptirdik bin pisman olduk 4 ay once kizim hastalandi aniden ve yatis yapildi 1 gecede 2500 tl lik olduk 2 ayri hastaneye gidipte hastane cikisinda sigorta yaptirdik 1469 tl ye 4 ay once ama suan rakamlar uctu 2500 civarlarinda ama değer yani daha fazlasi cikiyor her ay hastaneye gidip kandir muane ucretidir ani hastaliktir vs oyuzden yaptirmak cok mantikli. 1 sene icinde ayaktan 10 muane hakkiniz oluyor,Allah gostermesin yatis gerektircek hastaliklardada bir meblağ odemiyorsunuz,ayrica kan ultrason vs onlarda ucretsiz. Sadece özel vitamin degerlerinin bazilarindan ucret aliyor hastaneler mesela D vitaminine baktirirsaniz karsilamiyor sigorta ama b12 falan karsiliyor