Han01 1 hafta sonra 8 aylık olacağız ama oğlum su içmiyor. Her yolu denedim ama tepki hep aynı. Ya yüzünü ekşitip ağzını kitliyor kafasını çeviriyor yada öğürüyor😓 kaşıkla biberonla sulukla enjektörle ılık su soğuk su her yolu denedim ama değişen bir şey yok maalesef sizler bebeğinizi nasıl alıştırdınız ? 🙏🏼
Rruukkiiyee Han01 bende. Ayni konudan.muzdaribim doktorumuz su beyinle alakli sussasa muhahakak su icer dedi anne sutunden yada yediklerinden gerekli suyu aliyor demekki dedi ben genede her yemekten sonra israr ediyorum bir iki yudum ne icerse artik Ben asiri su seven bir insanim Kizim 6 ayda toplasan 1 bardak su icmemistir
Kubra4745 Han01 aynı o aylarda bende hiç içiremiyordum ama zamanla sunarak alışıyor sürekli vermeye çalışın basen alır bazen almıyor öyle geçip gidiyor 🤤
Suzi-12 Han01 8 bucuk aylığız bizde öyleyiz. asla içmiyor şimdi pipetli bardak alıp deniycen bende . Hem kızıma hem kendime belkş benden görüp heveslenip içer diye düşündüm. İçmediği için çiş yapmıyor nerdeyse birde bu aralar çok terliyor bezler kuru kuru hep . Doktorumuz bol bol su içirmemi söyledi ama nafile . bi ara yemek yedirirken bardağın içine koyıyordum yemek sanıp içiyordu 2. Gün yemek olmadığını anladı🤦🏻♀️
A_y_d Han01 aynı dertten müzdaribüm. Ben bir de değişik sular da aldım, ev suyunu kaynatıp soğuttum, içine meyve, limon, nane vs koyup suyu hareketlendirdim ama yok içmiyor. Toplasan günde 10 CC su zor içiyordur. Bu da kabızlığa sebep oluyor.
Msr-tancredi Han01 bende diyom bitek benim oğlan mı böyle her yolu denedim kaşık bardak pipet enjektör bir iki yudum alıyo sonra oynuyo agzında tutup döküyo dedim biberonu mu sevmedi acaba diye değiştirdim avent aldım 20 30 ml içiyo bazen sadece 10 ml bide biberonla yada her neyde olursa su degilde baska sıvı verirsem içiyo 9 aylk
JaneEyre Gece uykusunda. Uyanir gibi oldugunda hep su teklif ettim. Oyle alisti. simdi normal bardak ve biberonundan iciyor suyunu koyuyorum ulasabilacegi vir yere susadiginsa gidip iciyor. 10 bucuk ayligiz.