Chngr06 Merhaba kızlar 3 aylık oğlum var hep sağ tarafa yattığı için kafasında şekil bozukluğu var ölçüm merkezine gittik ve 14 mm olduğunu öğrendik kask tedavisi önerdiler. Bu durumu yaşayan var mı değer tarafa sürekli yatırsam düzelme ihtimali var mıdır
Rozalinda Chngr06 14 mm olunca nasıl oluyor bilmiyorum çok mu az mı ama bebeğiniz daha çok küçük büyüdükçe kafasını sağa sola kendisi ceviriyor zaten bence düzelir.
fatmanurkuseyyasinnn Chngr06 kask değil de e bebek cıvıl gibi yerlerde özel yastıklar satılıyor ondn alsanız yeterli bence çünkü benm oglanda öyleyi o yastıkla düzeldi
arslaninannesi98 Chngr06 sola yatırmakla geçmeyecekse taktırın tabiki yurt dışında çok yaygın, büyüdükçe şeklini alıyor ve çok güzel kafası oluyor
Chngr06 Rozalinda 0-4 arasında olması gerekiyormuş normalin bizimki 14 mm çıktı sürekli diğer tarafa yatırmaya çalışıyorum bir ay sonra tekrar ölçüm yaptıracağız
Rozalinda Chngr06 hmm anldım bence kask takılırsa da üzülmeyin. Bi kaç ay takarsınız geçer. Benım bebeğim ayağına ortez giyiyor arası demirli. Kask rahatsız etmez sanıyorum bebeği. Kafası da çok güzel şekil alır
Chngr06 fatmanurkuseyyasinnn sevibebe nin bir yastığını aldım onu kullanmaya başlıycam bende umarım düzelir 🙏🏻🙏🏻
Chngr06 Rozalinda öyle söylüyorlar hafif bir şeymiş bir de. Hayırlısı olsun inaşlahb Allah bebeklerimize sağlık versinde 🙏🏻🙏🏻
Chngr06 arslaninannesi98 bir ay sonra tekrar ölçüm yaptıracağız o zaman belli olur galiba hayırlı olsun inşallah düzelir bir şekilde 🙏🏻
yusufmertmom Chngr06 bi uzmanın yazısını okumuştum. Hemen kask demek yanlışmış. Fizyoterapist ile görüşülmeliymiş öncelikle. Kask çok pahalı demişti. Yani imkanınız varsa bi çocuk fizyoterapiste gidin
Feraye_ Chngr06 oglum kucukken hep sol tarafina yattugindan yamuk duruyodu bide 32 cm dogmustu bas cevresi sivri duruyi bi taragi ama goturmedim zamanla duzeldi suan 27 aylik hep soluna yattiginda cevirdim.bas cevreai buyudukce duzrldi sukur insallah sizinkide duzelir🍀
Balbeby Chngr06 canım benimde aynıydı bebeğimin başı yamukdu ve çok korktum annem sağolsun bir hafta hep yan yatırdı çok şükür düzeliyor sürekli diğer tarafına yan yatır gece gunuz zamanla düzeliyor hiç korkma çünkü bire bir başıma heldi