ElifKaratas Arkadaşlar bebeğim 6 günlük ve akşam üstü 5 ten beri uyumuyor tek burnu tıkalı verdikleri Damla’dan damlattm açılmıyor nabıcam bilmiyorum nolur yardım edin . Ağlamaktan helak olduk
Elif112 ElifKaratas damlattiktan sonra burun aspiratöruyle cektinizmi gerçi o kadar küçük bebekte zararı varmı bilmiyorum ama biz o kadar erken yaşamadık burun tıkanıklığını o yüzden çok yorum yapamıyorum
NurR ElifKaratas bi iki damlanın faydası olmuyor biraz fazla damlat öyle açıyor çek temizle rahatlar inşAllah bide banyo yapınca da açılıyor banyo yaptır öyle çek 😐
ElifKaratas Gaz sancısı deseniz değil tualetini de yapıyor sürekli emiyor hep meme istiyor burnu tıkanmış tek tarafı nabıcam yardım edin nolur
gmzmrv Emzir mama ver yada gazi vardır benimkide kakasini yaptığı halde ağlıyordu bi ara sesi değişmişti hep gazdan
ElifKaratas gmzmrv hep mememde emiyor gazını da aldık kakasnıda 3 kere yaptı anlamadım acile mi götürsek
gmzmrv Bebeği yıka benim doktorum yıkadıktan snra burnu nu ac dedi oyle yapiyorum bizdede hırıltı cok var
gmzmrv Kesinlikle gaz dicekler benim ki 3 gun once cok ağladı kakasini yaptiģ ağlamakdan atesi 38 cikdi halde acile gotrduk lavma yaptilar cok az bsey yapti kan aldilar daha cok ağladı bsey ckmadi sbha kadar uyumadık kendi doktorum kızdı boşu boşuna bebeğe eziyet etmissiniz dedi
FundaR Yıkadıktan sonra burnunu temizlemeyi deneyin. Benim oğlumun da çok tıkalı mevsimsel dedi doktor günde en az 3 kez temizle dedi. Yıkarken yüzüne de su dökün hafifce burnuna gidecek şekilde ardından elinizle burnunu bir çekin yıkadıktan sonra da damla işe temizlemeyi deneyin. Şansınıza bu işlemler sırasında hapşurursa burnunun içindekiler de gelebilir.
Ebruege01 Aynı sorunu bikaç gün önce yaşadık. İzotonikle temizlediler hastanede.. şırıngayla bi burnundan sıkıyo diğer burnunda bütün pislik boşalıyo. Öyle rahatlamıştı. Aspiratörle çekme yöntemini küçük bebeklerde denemeyin diyolar kılca damarları çatlayabiliyomuş.. iniallah hemencik iyileşir bebeğin 💐