Hilalyrdkl Kızlar bebeğim 2.5 aylık. Genelde uykudan her uyandığında emzirmeye çalışıyorum . Sizde uyku sonrası hemen emziriyor musunuz ? Yoksa biraz zaman geçirmesini mi bekliyorsunuz ?
Ozlmyldzarya Hilalyrdkl benim bebeğim de 2 aylık gece 2 basen 3 saatte bir kalkıyor memeyi verdiğimde sanki günlerdir aç bırakmışım gibi emiyor. Ama basende 1 saat arayla kalktığı oluyor ne zaman versem emiyor doyduğunda diliyle itekliyor yada kafasını geri atıyor
Sssbbbb Hilalyrdkl şuan dokuz aylık uyandığı an emziriyorum çünkü emme isteği azaldı bende en sakin olduğu zamanları değerlendiririyorum
Sblatc Hilalyrdkl emzirme süresinden ne kadar geçtiğine bakıyorum 2 saat sonra acıkıyo genelde bazen ağlıyo acıktı mı diye emzirmeyi deniyorum acıkmışsa alıyo.
Ozlmyldzarya Hilalyrdkl mızıldanıyor memeyi verince emiyor yada emziği ağzına değdiriyorum aç olduğunda emmeye çalışıyor ozaman emziriyorum ama genelde şuan için 1 buçuk 2 saatte bir emziriyorum
Ozlmyldzarya Hilalyrdkl İlkde benimki de tutmuyordu diliyle itekliyor öğürecekmiş gibi yapıyordu 2.ti verdiğimde veya 3.de tutuyordu phılıps avent in emziğini kullandım şimdi alıştı emZiğe işim varsa ve o sıra durmuyorsa emziği veriyorum yoksa vermemeye çalışıyorum
Hilalyrdkl Ozlmyldzarya benimki de uyumak için meme arıyor o yüzden tutsun istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum
Ozlmyldzarya Hilalyrdkl phılıps avent in emziğini alın yada bibs diye bi marka var genelde bu ili marka iyi ilkte bizimkide attı ama ben inatla verdim alıştı bi süre sonra rahat ediyor anne işler vs halledebiliyorum😬
Hilalyrdkl Ozlmyldzarya otobüste özellikle bir yere giderken çok iş görür . İnşallah benim kızımda tutar