Hilalyrdkl mutluannissss 9 gibi yatırmaya çalışıyorum ben ama günü gününü tutmuyor . Bu ay çok bozuldu düzeni . Bide 3. Ayda düzene girecek diyorlar şaşırdım
uykularharamolduuu mutluannissss 3 ay 3 günlük genel de 18.30-19.30 gece uykusuna geçmiş oluyor maximum 20.00 de
shawty mutluannissss 3 ay 5 günlük her gün Akşam 10 da uykuya geçiyoruz o şekilde alıştı gece dışarıya çıksak bile mutlaka o saatte evde olurum düzeni bozulmaması için 😌🙂
uykularharamolduuu mutluannissss rüya öğünü yapıyorum 21-12-3 de uyanırsa da pışpışlayıp geri uykuya döndürüyorum. Sabah 5.30-6 arası güne başlıyoruz. Bazen 5 te uyanıyor ama odadan çıkartmıyorum.
mutluannissss bizimki 9-11 arasi uyuyoda acaba dedim gecmi gercekten her cocuk farkli demekki.. bazilari 7-8 alistiyor bizimki 10 genelde uyuyor ama 7-8 gibide aksamlari hayatin kalmiyorkk ozmn
Sinem24 Tam 3 aylik olduk Gece 3-4 den önce asla yatmaz zaten gündüz uykusu hic yok 😊😊herseyi denedm ama gece 3 olmadan asla uyumuyor 😊
ZumruduAnka mutluannissss benimde çok merak ettiğim bir konuydu bu. benim bebeğim 8:30-9:00 gibi uyuyunca 1:30-2:00 gibi kalkıyor tekrar emmesi uyuması 3’ü geçiyor. Bide gündüz çok uyumaması lazım ki gece iyi uyusun yoksa sık sık uyanıyor.Böyle 10-11 gibi uyuyup sabah 6-7 ye kadar uyuyan bebekler varmış. Keşke öyle olsa bizimki de