beri65-- Meraba hanımlar bebeğim 8 aylık 10 günlük ve halen kundak yapıyorum açmak istiyorum ama açtığım zaman da eli kolu durmuyo asla uyumuyo zaten uyku konusunda sıkıntılı bir bebek şimdi ne yapmam lazım nasıl bırakmam lazım ya da kundağın zararı var mıdır? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Bugsbunny1 beri65-- Ben hiç kundak yapmadım pek bı fikrim yok da bu aya kadar kundak yapılır mı ya ? Ben yapanlarda 40 çıkınca bitiyor sanıyordum .
beri65-- Yeniaanne dogdugundan beri bırakamıyorum uyku nedir bilmez bebegim kundakta duruyo diye hep öyle yaptım şimdi bırakmak istiyorum ama eli kolu durmuyo uykusunda direniyo tekrar
hilfigertommy İki gün sağ kol iki gün sol kol kundak yaparak bir-iki hafta sürede kundağı tamamen bırakmalısınız. Çünkü iki eli de bağlıyken çocuk yüzüstü gelse kendisini kurtaramayabilir.acilen bırakın size tavsiyem..
FtsErva Ben ayağımda salladığımda ince battaniyesini kundak gibi yapıyorum öylece yatağına koyuyorum ve açıyorum battaniyeyi iyice uykuya daldığında onun dışında memede uyuyor zaten benim kızımda 8 ayllık
FtsErva beri65-- alışır bende nasıl bırakıcm hep kendni uyandryo diyordum bir arkdaşım sağolsu n birgün uyuturken kızımı öyle birşey denedi tabi ben kollarını tutyorum kalkmasn diye 😂
Sblatc Afram_miram benim kızım 3 aylık artık battaniye yetişmiyo arkadan. 1 yaşına kadar neyle kundakladınız😅
idilolo Önce tek eli, sonra diğer eli. Ben 4 aylıkken bıraktım. 2 günde alışıyorlar. Moro refleksi dediğiniz şey, o 6.ay gibi biter genelde.
Sblatc beri65-- bende rahat uyusun diye hep kundaklandım şu an 3 aylık. Geçen aydan beri kundaklanırken hep ağlardı birqz ona rağmen kundakladım bi kaç gün önce kundak sız denedim daha kolay uyudu resmen ağlamadan. Meğer çocuk kundak istemiyomuş
Afram_miram Sblatc öyle bebek sarar gibi sarmadım üzerinden örttüm kenarlarını bacaklarımın altına verdim kolları hareket etmesin diye 😂