Deletedmom_41 Leonsmom 90 gunlukken destekliye basladik hazirdi cunku belirtileri verdi, 5 bucuk aylikkn kisa sureli kendi basina oturmalar baslamisti
Laren Leonsmom ben erken oturttum doktora sorduğumda kalkmaya calistiginda belli eder yani oturmak istediğinde o zaman oturt her cocuk farklı demişti
Didem_93 Leonsmom kızım 5 aylıkken destekli oturmaya başladı ama tabi çok oturtmuyodum ben bi sure oturup yatiriyodum 7 aylıkken tam anlamıyla oturmaya başladı
Melesss Leonsmom 3,5 aylıkken doktorumuz gelişimine bakarak destekli oturttu. Şu an 5 ay 9 günlüğüz tek başına oturtuyorum ama 10 saniye sonra yıkılıyor☺️
Leonsmom Deletedmom_41 harika. Yani benim bebeğimde oturmak istiyor artık çevresel ilgi fazlalaştı yatma pozisyonunda artık sıkılıp ağlıyor ama bu eyesi batar oturtma oturtma diye sürekli darlıyor ya insanlar hani onu sormak istedim 🥰
Sblatc Deletedmom_41 ne gibi belirtiler oluyo. Benim kızımda 3 aylık yatarken kendi kalkmaya çalışıyo bazen. Ellerinden tutunca da baya kalkıyo
Deletedmom_41 Leonsmom Yok hayir dr Osman gonulal bu konuyu ele alan bir video cekmis isterseniz goz atin iciniz rahatlar
Susamreis Bende merak ettim 3,5 aylık bebeğim ben kucakta bile oturur pozisyonda korkuyorum erken mi diye
Didem_93 Susamreis bence çok erken canım ben kızımı 5 aylıkken bile oturtmuyodum dikkat etmekte fayda var acele etmeye gerek yok kendi zamanı gelince oturuyo zaten 😊
Deletedmom_41 Susamreis Dr osman gonulalin videosuna bakabilirsiniz 90 gun sonrasi destekli oturtmaya belirtiler var ise baslayabilirsiniz diyor