Senaelif1 Emerek uyumaktan nasıl vazgeçirebilirim emzik niyetine kullanıyor beni bir çözüm yolu önerir misiniz 😩
Themamacita Senaelif1 kaç aylık bebeğiniz bizimki daha bugün 5 günlük oldu sadece emerek uyuyor hep böyle olacak diye korkuyorum artık
gamzeli34 Senaelif1 3.ayda bitiyor, instagramda ebe Tülin var takip edin tavsiye ederim. Benimki sabahtan akşama memede kaldığı oluyordu. Şimdi 5.5 aylık oyunla ancak emiyor
minnakin_annesi Senaelif1 kız bisi olmaz küçükmüş daha. benimkide öyleydi çok normal anneye ihtiyacı var, kendini orda güvende hissediyor.
Senaelif1 Themamacita 1 aylık bende böyle gidecek diye çok korkuyorum ve internette okuduğum kadarıyla da genelde insanların hepte böyle gitmiş gibi yorumları var
Senaelif1 Sblatc Sblatc herkes düzelir diyor ama bende düzeleceğini düşünmüyorum büyünce de aynı durum olacak
Senaelif1 Sblatc yani uyuyunca bırakır derler ama hiç bırakmıyor ben bıraksam saatlerce emzik gibi kullanacak ebe ilerde düzelecek bu anlık dedi ama doktor da emzik alıştırmaya çalışın dedi bir türlü onu da almıyor
Sblatc Senaelif1 ilk 3 ay normal. Uykuyla memeyi bağdaştırdığı için olabilir. Uyanıkken doyurun bence uykusu geldiğinde emmesin.uyuyacağı zaman emzik verebilirsiniz bi süre sonra alışır. Benim kızımda emziksiz uyumuyo mesela
Tuanairem 3 ay böyle arkadaşlar sonra azalıyor emmeyle uykuyu birleştirdiği için ama siz yinede ayırmayın zamanla düzelicek merak etmeyin
gamzeli34 Senaelif1 yok almadım ama instagramda çok faydalı bilgiler paylaşıyor. Çok şey öğrendim kendisinden