Merhabalar
doğumdan 4-4,5 ay sonra doktoruma danışarak spiral taktırmak istedim. O da sıkıntı olmayacağını takılabileceğini söyledi. Taktırmaya gittim ilk denemesinde kayıyor rahme oturmuyor dedi. İkinciyi denedi tekrar aynı şekilde kaydığını söyledi.tabi ultrasonla da bakıyor bir yandan. Ben bu arada ağrıdan ölüyorum. Doğum yapar gibi ağrım oldu ve bağırdığımı biliyorum.iki sezeryan olduğum İçin normal doğum olmadığı İçin rahimin çok gergin olduğunu söyledi. Çok da işinin ehli bir doktordur aslıbda yirmi yıla yakın bu işi yapıyor. O mu yapamadı bende mi sorun var anlamadım. Arkadaşlarıma soruyorum internetten bakıyorum hiç böylesi bir duruma denk gelmedim. Doktor iyi ki başka bir yere (sağlık ocağı vs . Gibi demek istedi sanırım) yaptırmadın yoksa farketmezlerdi kaydığını taktık diye gönderirlerdi dedi.istersen 1 yıl dolunca genel anestezi ile yaptırabilirsin ama tavsiye etmem dedi.
Şu an bir yılı geçti başka bir doktora daha gitsem mi diyorum. Korunuyoruz ama spiralin daha rahat olacağını düşünüyorum.
bira uzun oldu ama böyle bir şey yaşayan var mıdır bilmek istiyorum