Sitrea Süt ürünleri ve yumurta alerjisi olanlar hangi kan damlasını verdi doktorunuz ? Sorun yaşadınız mı
Denizgozlum Sitrea biz de kan ilacıda yan etki yaptı. Doktor bir hafta dene yan etki yaparsa kontrole gelene kadar kullanma dedi. Gidince kan testi yaptık. Demiri iyi çıkınca ilaç kullanmaya gerek görmedi hiç kullanmadık o yüzden biz
irmemr Sitrea Süt ürünleri ve çoklu gıda alerjisi var bebeğimin çok demir damlası denedim ocean microfer alerji yapmadı
Kuzeybabyy Kuzeybabyy çoklu besin alerjisi vardı net olarak neye vardı belli değildi bulamadım yani ama yumurta da yemiyordum
irmemr Sitrea evet vardı tüm hayvansal ürünlere vardı ama şuan 9 aylık hepsi geçti bitek süt ürünleri kaldı hala onu kullanıyoruz yinede doktorunuza danışıp kullanın isterseniz
Sitrea irmemr zaten onu kullanıyorum canım ama rahatsız etti sanırım içindekilere baktım yumurta sarışından elde edilen bir madde var
irmemr Sitrea öyle mi bilmiyordum demek ki yumurta alerjisi geçmişti ama ben çok sonradan diyeti açtığım için farkedemedim ilk açtıgımda bi sıkıntı olmamıştı zaten bunuda şimdi öğrendim aylarca yumurta diyeti yaptıktan sonra 😳🤔