Deletedmom_5 SeninAnnenBirMelektiYavrm Yırtığı söküğü yoksa verirdim veriyorumda, renk solmasından bişey olmaz ihtiyacı olan çok insan var.
Lavad SeninAnnenBirMelektiYavrm aslaa bebegime bir yakınım sözde cok iyi diye cocugunu. Kıyafetlerini gönderdi 5 cuval inan sokakta tanımadıgına bunların hıc biri gitmez senilecek kadar kötü durumdaydı ve almam içinde kavgalar edip alındı alınca karsılastıgım manzara cok üzülmüştüm ben
Beyzasmom SeninAnnenBirMelektiYavrm kendim kullanmayacgim bir şeyi başkasına da vermem ha temizdir kızımdan küçük bebek varsa isterse veririm onun dışında çok tercih etmem
Lavad SeninAnnenBirMelektiYavrm yani bunu yapamda babamın eşi bide uzak biri de değil annem olmuyo kendisi bu arada bence sacmalık yani çöpe atmaya üşenip bana gönderdiler sanırım😂 bende çöpe attım
Deletedmom_5 SeninAnnenBirMelektiYavrm Aa ozaman veren çok ayıp etmiş öyle kıyafetde verilmez yani afedersin insana küfür edermiş gibi🤦🏻♀️.
Deletedmom_5 SeninAnnenBirMelektiYavrm Benimde bozulurdu yani insan verirmi hiç onları madem o kadar kötü at çöpe niye veriyosun yani🤦🏻♀️🤷🏻♀️😅.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom_5 ya bi görsen varya inanmazsın. Asla giyilecek bi yani yok. Ben birine kıyafet verirken lekelerini çıkarıp veriyorum
Deletedmom_5 SeninAnnenBirMelektiYavrm Herkes sen ben gibi değil canım boşver takma. Topla hepsini koy poşete git kapısına bırak yada at çöpe gitsin.