minnosunannesi06 Kizlwr aranizda yogurt pulbiber kurunu yapan var mi yag yakiyor diyorlar cok arastirdim benimde fazlam var esim cok kilo aldin deyip duruyor fazla yemek vs yemiyorum 26 aydir dogum yaptim hala kilo vermek yerine aldim
Honki_Ponki minnosunannesi06 Ben bu kürü yapmıştım. Zayıf ken 🤭🙈 Yani zayıflatır belki ama dikat etmek lazım bagırsaklara da zararı var çünki acı biber var içinde bagırsak probleminiz yoksa birde dikkat ederseniz yediginize neden olmasın ki ama bunu. Yaparken 3 hafta yapıp ara veriyorsunuz bi 10 gün falan sonrasında devam ediyorsunuz yine bi ara verme dönemi oluyor böyle döngükenerek yapılırsa güzel sonuç çıkıyor diyorlar. Bu kür için
Balkupum2505 minnosunannesi06 diyetisyenim önermedi bana bagirsak ve miydeye zarar verebilir dedi ve her aksam 9da sade yogurt yememi önerdi
guldennnn minnosunannesi06 ben lisedeyken yaptım o hatayı, sen yapma. Kalıcı zarar verdi o bana. Kaç yıldır midem ufacık acı yiyince cayır cayır yanıyor 😐 o kürden sonra oldu
Honki_Ponki minnosunannesi06 evet gece yatmadan bir saat önce yemeniz lazım ve ustuna bol su içmen lazım 2 veya 3 su bardagı gibi
serebro minnosunannesi06 birkac diyetisyenin onermedigine dair videolar izlemiştim. Denemedim ama zararlı diyorlar.
Mimozacicegim minnosunannesi06 bu kürden ziyade, yoğurt zerdeçal zencefil ve tarçın kürü daha çok verdiriyor hem de mideye zararı yok pul biber gibi. Haftada 2 gün gece yatmadan 2 saat önce yiyip üstüne 1 lt kadar su içiyorsun.
senay-12 Mimozacicegim canım emziriyorum olur mu sence bende istiyorum birde siz ne kadar verdiniz tahmini
1balkizannesi minnosunannesi06 Yaz geliyor benim eşimde kilolusum diyor özellikle göbeğime taktı gidiyor. Yürüyüş yapsak olmaz mı ikimizde.
1balkizannesi minnosunannesi06 anladım canım. Neden durmuyor ki aslnda değişik şeyler görüyorlar. Benim kızım bayılır dışarıya 🥰
Baakpnr- minnosunannesi06 ben evlenmeden önce denemiştim yoğurt pul biber ve limon acayip işe yarıyor evet ama mideniz sağlamsa . Bende herhangi bir mide sorunu yapmadı 🌼
minnosunannesi06 1balkizannesi kafadi nereye eserse oraya kosuyor guzel olan sey sonra cileye donuyor eve girmek bilmiyor
tombikseker minnosunannesi06 Canım sen yediğine dikkat et evde egzersiz yapmaya çalış istikrarlı durduğun sürece zaten toparlarsın kendini. Pul biberi yoğurtla yapmadım hiç ben yiyemem ama yemeklerde acı kullan tabi. Tabağına aldığın çorba et bakliyat ne olursa mutlaka biraz acı pul biber ekle metabolizmayı hızlandırıyor bir de yemeklerin suyundan çok tanelerini al tabağına suyu bol olmasın