Beyzakaan Arkadaşlar bebeğim on aylık dişlerini sürekli gıcırdatıyor gece gündüz. Bu durumu yaşayan var mı neden böyle yapıyor olabilir
goktugmom_061220 Beyzakaan Merhaba. Benim oğlumda o zamanlarda yaptı ama unuttu geri. Yani geçici bir durum. Uykuda mı yapıyor uyanıkken mi?
Momanne06 Beyzakaan bugün den itibaren bizde gicirdtmaya başladık üst dişler cikiyo onları kasiyo heralde 😆
mucizelerimhu Beyzakaan Benim oğlumda yapardı o aylarda bi kaç defa ağzına bi tane şaplatırdım yapma diye sonra bıraktı
Demirac19 Beyzakaan benim bebeğimde bir ara yapıyordu 10 aylık dı felan diş çıkarma dönemiydi sonra kendiliğinden bıraktı
goktugmom_061220 Beyzakaan Dediğim gibi geçici bir durum merak etme. Uyanıkken eline oyuncak felan ver dikkatini dağıt. Uyurken yapacak bişey yok 😊 Kendindeki yenilikleri de keşfediyor. Dişlerini gıcırtadarak dişlerini keşfediyor olabilir
Beyzakaan Stresten falan diyorlar ben de korkuyorum o yüzden çocuğum gündüzleri bakıcıda acaba stres mi yaşıyor diye
Prensesminik42 Beyzakaan benim kızım uyurken gıcırtıyor bazen gıcırtıcı sesine uyanıyorum 22aylık kızım
Silacim45 Beyzakaan benim bebeğim 1 yaşında 2 alt 1 üst diş çıktı 2.de üstte yolda 😂 gün içerisinde çok gıcırdatırdı ama sonra kendiliğinden unuttu 2 hafta sürdü unutması 😂
Olurolur Beyzakaan 8 aylıkken yapiyordu doktorumuz normal üstüne sürme unutur demişti cidden öyle oldu