Tugceden34 Kızlar selam ❤️ oğlum 8 aylık anne sütü alıyor,sizin bebisler günde kaç öğün ek gıda alıyor örnek menü yazar mısınız teşekkür ederim 😊🥰
Asden Tugceden34 8.5 aylığız 3 öğün veriyorum. Sabah peynir yumurta vs öğlen meyve püresi akşam çorba veya sebze püresi. Günde 5-6 kez de emiyor. Bazı dönemler aşırı gazlı olmaya başladı ek gıdadan sonra. Siz de bu problemi yaşıyor musunuz
Tugceden34 Asden açıkçası gaz problemini aşırı olmamak kaydıyla ilk 2 ay yasadik o zamandan beri kendi çıkarıyor 😊ek gıdayla çoğalma olmadi
Tugceden34 Asden bu arada taneli yiyecek veriyor musunuz yani bebisiniz çiğneyebiliyor mu? Ben henüz büyük tane vermedim hıc ama pütürlü yiyor
ipekk05 Tugceden34 8 ay 15 günlüğüz anne sütü ağırlıklı besleniyo çorba ve meyve veriyorum gün içerisinde sebze yemekleri vs de oluyor ben pütürlü gıdaları çatalla ezmeden öylece veriyorum çiğneyerek yutuyo elma soyup eline veriyorum sadece altta iki dişi ile yiyo hepsini🥰
ipekk05 Tugceden34 evet zaten 10. ayına kadar temel öğün anne sütü olmalı ek gıda ne kadar versemde ardından anne sütü istiyo yinede 🥰