Seragrkn Kızlar selam. Doğum yapalı 4 ay oldu ve saçlarım yeni yeni dökülmeye başladı. Sizce ne yapmalıyım? Vitamin vs aranızda kullanan var mı? Soğuklardan dolayıda kızımla dışarı cıkıp hastaneyede gidemiyorum. Yardımcı olur musunuz
Kuzeymiram Seragrkn büyük ihtimalle d vitamini eksiktir . Bana doktor d vitamini damlasi yazdi ama doktor kullanma bebegin kafasindaki bindildak erken mapanor dedi kullanmadim ama avuc avucta sacim dokuluyor kel olcam az kaldi 😅
Gmzynpasya Seragrkn benimde dökülmeye başladı annem bebeklerin seni tanımaya başladığı için saçların dökülüyor diyor😀ama aslında vitamin eksikliği hergun içmem gerekn vitaminlerimi var ama unutuyorum icmeyi😀
Ogretmen_anneeee Kuzeymiram doğumdan sonra d vitamini kullanmak gerekiyor bebekte kullanıyor zaten niye böyle söyledi ki
Melisyhk Kuzeymiram ama doktorlar kullanım dıyor , neden tutarsız konusmuslar kı zaten bebeklerde bınsure sonra kullanmayanbaskıyor
Seragrkn tontisbebegim aslında yeni başladı benimde dökülmeye. Cok sürmesin ya o kadar sürede cok fazlaymış😰
Kuzeymiram Seragrkn dökülüyor valla ama işte sampuan araştırıyorum trendyolda yorumlar okuyorum herkesin memnun kaldigi bi sampuan bulup alicam sac dokulmesine karsi anca o durdurur diye dusunuyorum
Kuzeymiram Melisyhk işte bebekte kullaniyor ya o yuzden fazla d vitamini yüklemesi olurmuş kullanma biraz bekle dedi