Lenavegeceninannesi Merhaba dun de yazmistim ama cevap veren olmadi gebze de gidebileceğimiz bir cocuk doktoru onerir misiniz
Hilcak Lenavegeceninannesi can emeksiz var medar hastanesinin yanında özel muayenehanesi var biz ona gidiyoruz memnunuz genel olarak
Lenavegeceninannesi Lenavegeceninannesi lutfen varsa baska tavsiyeleriniz onerileriniz bekliyorum com ihtiyacimiz var
Serserilikiz Lenavegeceninannesi merkez hastanesi güldane hanım varr yaşıda var çok tecrübeli çokta ilgili kesinlikle öneririm muayene 175tl
Lenavegeceninannesi Hilcak tesekkur ederim deneyecegim arrik canimi sikiyor astiminin surekli tekrarlamasi
Lenavegeceninannesi 41umay cok tesekkur ederim benim tek sikintim verfigi ilacin birebir uymasi bosina cocugun ilac kullanmamasi
Lenavegeceninannesi Serserilikiz ben götürmüştüm ona cok kucuktu yeni dogmustu o zaman ama tekrar bi ona da gotureyim olmadi bide yeni gelmis kenan onder diye merkez hastanesine o nasildir acaba hic bilginiz var mis ayrica cok tesekkur ederim yarin goturecegim 😔😔
Serserilikiz Lenavegeceninannesi onuda bir arkadaşım götürmüştü onu pek beğenmediler Hele neslihan hanımı hiç önermiyorum kim varsa güldane hanımın kapisindalar inanın pisman olmazsınız
Lenavegeceninannesi Serserilikiz dikkate alacagim ve goturecegim bende neslihan hanima goturdum ilk surecte cok iyi gelmisti ama suan iyi gelmiyor hele ki dunden sonra iyice emin oldum
Lenavegeceninannesi Serserilikiz eminim pisman olmam bu kadar tavsiyeye cok cok sagolun anne olarsk ne kadar dua ediyorum size ve diger arkadaşlara cok sagolun
Lenavegeceninannesi Sblatc ezimde dun bahsetti cok iyiymis denyerek bulacagim artik ne yapayim inanin cok yoruldum ama en cok kizim yoruldu farkındayım