Merhabalarrr🙋🏻♀️ Bebeğim 4 aylık ve pazartesi günü sünnet oldu. Burada bazı yazılar görmüştüm ve zor geçeceğini düşünüp aşırı stres altındaydım sünnet başlayana kadar hatta işlem bittikten sonra uyuyordu ne zaman uyanıp ağlayacak, ilk çişinde nasıl tepki verecek, gecemiz zehir mi olacak diye düşünüp kendimi bitirmiştim. Ama assssla umduğum gibi olmadı çok şükür🙏🏻 Ne sünnet anında ne sonrasında hiçbi şey anlamadık, sanki sünnet olmamış gibi gayet güzel geldik bu zamana. Karton bardak yerine bezin altına takılan sünnet külodu kullandık o yüzden bez yapıştı mı, kucağıma alınca pipisine baskı uyguladım mı acaba diye hiç düşünmedik. Kesinlikle önerimdir sünnet külodu💪🏻 Sık sık bez değiştirerek kremlerini sürekli sürdüm, extra olarak sadece ilk iki gün fitil verdik. Çok rahat 1 hafta geçirdik. Annelerimm, bol evham yapan biri olarak asla strese girmemenizi öneririm çünkü su akar yolunu bulur. Bizim bebişlerimiz çok güçlü, çok şükürrrr. Ama şimdiki aklım olsa ve doğumum planlı gerçekleşseydi kesinlikle doğduğu gün sünnetini yaptırırdım zaten ilk hafta hep uyuyolar asla anlamazlar hemde anne olarak bu strese girmemiş olurdum☺️