Merhaba anneler. 4. Ay uyku gerilemesini geride bıraktık derken ki bizim bir ay boyunca sürekli ağlayarak geçti ve aslında 2 aylıktan beri uykuya direnen bir bebek. Şimdi 5 bucuk aylık ve son bir haftadır sürekli uyku öncesi ağlıyor hatta çığlık atıyor boğazını yırtarcasına. Uyku saatlerini kaçırmıyorum 2 saatte bir gündüz uyutmaya calısıyorum. Bu ağlama çığlık olayları beni o kadar yıpratıyor ki. Atak falan artık inanmıyorum cunku hep atakta bu bebek yani ikinci aydan beri iyi olduğu toplam iki hafta oldu sadece. Yani bu bir mizaç mı böyle kabullenmem mi lazım. Gerçekten artık araştırmaktan da yoruldum. Annenin gerginliğini hisseder diyorlar rahat olmaya çalışıyorum ama saatlerce bağırınca bir noktadan sonra bende sakin kalamıyorum artık. Uyuma vakti geldiginde ağlayasım geliyor artık cidden. Diş falan da olamaz yani hep uykuya geçiş esnasında canı yanamaz diye düşünüp onu da eliyorum. Hamak, memede uyutma, bebek arabasında sallama, kucakta sallama yani aklınıza hangi yöntem gelirse denedim ama yok. Bu hep böyle mi gidecek ne olacak 😢😢😢 daha sakin olabilmek adına sizin yaptığınız birşey var mı? Mesela uyumassa uyumasın diyorum gündüz bırakıyorum bu sefer de yorgunluktan mızıldanıp duruyor.