Merve Eylul20200 vacuum mop pro var bende 2 yıl oldu alalı nerdeyse. Üstüne dyson alınca hiç çalıştırmadım. Kolaylık mı evet ama elektrikli gırgır mantığı. Onu alana kadar öncesinde dyson almak daha mantıklıymış aslında.
Uzayiko Eylul20200 bende vacumm mop pro var çok memnunum artısı sen yorulmuyorsun ve tertemiz yapıyor :) tek eksi yanı benim için yemek masasının sandalyelerini kaldırıyorum hep yoksa çok takıldığından uzun sürüyor temizlemesi.ama sandalyeler olmayınca hemen süpürüyor.
Zhr51 Bn çok memnunm şu an için eksisi yok. Artısı çok. Güzel silip güzel süpürüyor. Daha önce almadığıma pişmanm fiyatlar çok arttığı zamn almştm
Eylul20200 Zhr51 ben de yeni aldım iki gün oldu daha gelmedi merak ettim nasıl olduğunu hiç kötü yorum yoktu
Eylul20200 Merve bende Dyson istemiştim ama eşim kendin supurebilecegin süpürge var robot al rahat edersin dedi 🧐
Zhr51 Merve dyson hangi modeli var ve hangi modeli önerirsnz bnde istiyorm ama araştırma yapmaya frsatm olmadi
Tatlican Merve dyson cekiş gücü beni çeker kesin oyuzden hic almayı düşünmedim 😃😃Şaka biryanada normal elektirikli supurge bile belimi agritiyor .ona nasil gücünüz yetiyor.
Eylul20200 Uzayiko bugün kullandım sizinkiyle aynı benim süpürge temizliği bitirdigim an geldi haritalama yapması için çalıştırdım çıkan pisliğe inanamadim nerden buldu çıkardı onları Şok oldum gerçekten kendime yaptigim en güzel iyilik🥳🥳
Zhr51 Merve v 12 de fiyatlar cook fazla 8 felan yada 10 hatta animal alma imkanım anca var onlar hakkında da bir memnuniyet araştrmam yok
Merve Zhr51 ben hepsini araştırdım V8 de gayet yeterli bir ev için. Benim V12 tercih etme sebebim en hafif süpürge olması ve tetik sistemi olmaması 🌺
Merve Tatlican ben normal elektrikli süpürgeyle süpüremiyorum hep eşim süpürürdü 🥲 dyson V12 var bende. En hafif süpürgesi. Güç ellere kollara biniyor genel olarak o yüzden süpürmek çok kolay ve eğlenceli🙃
Elifatm1 Eylul20200 ben kullanıyorum. Xioami mop 1C var bende. Çok memnunum. Evi temizlediğimi sanıyormuşum resmen. Hep süpürüp hem siliyor. Allah razı olsun icat edenden 😁
Eylul20200 Elifatm1 bugün ben de temizlik bitince haritalamasi için çalıştırdım çıkan pisliğe inanamadim meğer ben kendimi boşuna yoruyormusum