Prensesannesi38 20 aylık ve ne bulursa ağzına atıyor ya ne zaman biticek bu durumm bıktım birde getirip pis diyemiyor bit diyor hayatımda duymadığım kadar bit lafı duydum sinirden gülüyorum 😂
Busemertt Prensesannesi38 yaaa ne tatlı bit 😂😂😂 oğlum 6 aylık bi heyecan basıyor beni emekleyişi yürüyüşü kelimeleri falan şimdi oğlum canlandı gözümde pise bit derken 😂😂😂
Elvin12 Prensesannesi38 ay bizde 10 aylığız ne görürse ağzına alıyor biraz dışarı çıkardım yerdeki taşları tozu toprağı ağzına alıyor evimiz Bahçeli yazın börtü böcekler hep ağzımızda olcak 😩😂😂
Prensesannesi38 Busemertt 😂 inan bit lafından gına geldi artık annemler falan kızıma biti pireyi bırak diyor şakasına 😂
Prensesannesi38 Elvin12 o da oldu 1 yaşındayken nerden bulduysa ağzından almışlığım var böceği 😂 gülermisin ağlarmısın resmen 😅
Prensesannesi38 Elvin12 bende aynı korkan biriyim ama napim ya yiyecek ya da alacam mecbur aldım ama inan anlık böyle alıyorlar helede elim falan bulaşık işim varsa çok zor oluyor ya işini bırakacaksın kalacak yada biri bebekle ilgilenecek sürekli 🥲