kara_gktg Kızlar 35 günlük bebeğim var neredeyse 4 5 gündür kakasını yapmadı gaz çıkartıyor şişini yapıyor ama kakasını yapmıyor ne yapmalıyım zeytinyağ ile masaj yaptım uyarı verdim ama yapmadı henüz başına gelen var mı bi yardımcı olursanız sevinirim
Cgl123 kara_gktg mama veriyormusun canım eğer anne sütü içiyorsa 10 güne kadar normal yapmaması korkma uyarı verme sakın akışına bırak mama kullanıyorsada mamasına zeytin yağı damlat 😘
48316ELIZAN kara_gktg Benimde 35 gunluk hergun 5 6 kere kaka yapiyor ama kakasi yapiskanli bende onu cozemedim normal mi acaba
Glsn7581 kara_gktg poposuna uyaran verme ben yaptım o hatayı .bal kabağı haşlayıp ye yeşil yapraklı sebzeler ye kayısı hoşafı ye ama bol bol yeme çünkü kuru meyvelerde şeker oranı yüksek bebeğin hazmedemeyebilir . bebeğine sütle karıştırıp saf zeytinyağı verebilirsin.protein ağırlıklı beslen çay yanı atistirmaliklari bırak…
kara_gktg Cgl123 şuan anne sütü alıyor çok zor duruma kalırsam günde bi sefer mama veriyorum ama onuda genelde kusuyor geri veriyor
48316ELIZAN kara_gktg Bilmiyorum ki kaka kulturude alinmisti hastanede bisey cikmamisti suan bez dahi poposuna yapisiyor sutun cok yaglidir diyor kimisi bende cozemedim trkrardan test yaptirmayi dusunuyorum dogrusu
Metehan02 Ya bende de aynı dert var 40 günlük benim de bebeğim. Sürekli pırt yapıyor ve çok kötü kokuyor. Huzursuz da aynı zamanda. Yapmadığı için böyle olduğunu düşünüyorum