bbbus95 2 ay 13 günlük oğlum her akşam saat 7 de başlıyo ağlamaya 9′a kadar uykuya direniyor zar zor sakinleşip uyuyor neden böyle😭 doktorumuz kolik dedi 3 aydan sonra düzelir dedi ama çok yoruldum😭
Sunshinemom bbbus95 benimde bebeğim öyleydi 3.5 aydan sonra düzeldi :) çok berbat bi his biliyorum ama geçiyor. Akşam olunca strese girerdim yine başlıcak diye ay hatırlamak bile istemiyorum 🤯
Hmyra06 bbbus95 kolik annesi aramıza hoş geldin maalesef benimkide doğduğu günden beri aynı 2 buçuk aylık oldu hala ağlıyor gündüzde mız mız genelde çok zor ama inşallah atlatacağız bu sürecide herkes 3 aydan sonra biteceğini söylüyor
bbbus95 Sunshinemom delirmek üzereyim her akşam 7 gelsin istemiyorum😭 bir gün durur insan her gün her gün…. 7 den 9.30 a kadar belim çıkıyo sakinleştirmekten😭😭😭 gözünden uyku akıyo ama inatla uyumakta istemiyor
Sunshinemom bbbus95 kolik atakları öyle oluyor maalesef. Her akşam 6-7 gibi banyo yaptırırdık ve zorla uyuturdum ağlaya zırlaya.
bbbus95 Sunshinemom bizde de öyle 2,5 saat sanırsın ki işgence çektiriyoruz öyle ağlıyor🥺 geçicek umarım…. korkuyorum geçmicek diye
bbbus95 Hmyra06 evet gündüzde mız mız benimki 15 dk duruyorsa sonra ağlıyor bir de uyur uyutabilirsen🥺 allahtan gece uykusuna daldığğı zaman rahatlıyorum ama uyutana kadar canım çıkıyor. Ay sonu 3 aylık olacağız sabır diliyorum size de kendime de….