Sumoo Emzirdikten ne kadar süre sonra sağım yapıyorsunuz, sütüm azaldı ,bebeğim çok zayıf çekio kaç gündür, sağımı hangi aralıklarda yapayım ne önerirsiniz , süt artimini nasıl sagarak sağlarım 🤗
amansallagitsin Sumoo emzirdikten sonra sagin sutunuzu yani soyle diyim memenizi bosaltamadigi durumlarda sagim yapin fazla sagimda tazyikli olur sutunuz bu kez meme reddi yasarsiniz dikkat edin
Sumoo amansallagitsin işte tamda bunu yaşıyorum ,bebeğim almio tazyikli sütüm biraz alio sonrası çile resmen
Gizemhzl Sumoo Fatimaafr içeriginde rezene var emziren annelere ve yenidoğan bebeklere önerilmiyor gen hasarı ve kanser riski yapıyor
amansallagitsin Sumoo o zamam sagim yapmicaksiniz sutunuz baya var tek sıkıntı tazyikli olmasi onuda c tutus ile yavaslatabilirsiniz yatarak emzirmekte iyi geliyor sagim yaparsaniz basa cikamazsiniz
amansallagitsin Sumoo yumusak gogusler candir.. dert etmeyin sertlesmedi die sut yok anlamina gelmiyor aksine yumusak gogus demek sutunu bebeginise gore uretim yapmis demek oluyor
Sumoo amansallagitsin ya Allah razı olsun, okadar büyük sorun ki bebeğim geri çekiliyor sürekli ağlıyor memeye geri gelince çekine çekine gelio zorla cekiyorm kendime doğru yani bazen ayakta veriyorum,çok kısa emio yaa acaba doyuyor mudur? Birde ağlıyor bağırıyor emerken iki dk durmuo ya öyle uzun soluklu görmedim yaa bazı anneler koparamio ben meme de tutamıyorum
Gizemhzl Sumoo içeriginde rezene ve anasonun olan ürünler asla önerilmiyor başlarlar yazmaya dikkat etmeden. Ben Gazi üni hastanesinde emzirme danışmanına gittim sadece solgar b 12 vitaminde ve ismi multimalt olan içecekte yok diğer peronlar fln yazan malt içeceklerinde de rezene var ne yazık ki
amansallagitsin Sumoo yatarak yapin birde gogsunuzu c tutus ile tutup ole verin sorun cozulur lakin sagim yapmayin daha kotu olur diyim birde bazen bebekler hava yutar emdikten sonra kendini geri cektiginde meme almadiginda mutlaka gazi vardir gazini alin sonrw tkrr meme teklif edin
Sumoo amansallagitsin kesinlikle öyle cok teşekkür ederim deniycm ,bende diodum ne yapsam da önüne geçsem , yani sütüm vardir demek demi peki neden yumuşak sertlesmio
amansallagitsin Sumoo bebeginiz kac aylik sutunuz var hatta tazyikli siz sutunuzu artirmayin sutunuzu tazyikli engelemek icin care bulun. Yumusak gogusler her zaman candir dedigim gibi gogsunuz terbiye olmus demek sertlesmesi onemlj degul sertleseb gogus mastis olur sertlesen gogus iyi bosaltilmamis gogus agri sizi cok yapar oda bebege sıkinti
Gizemhzl amansallagitsin rezene ve anasonun bebeklerde kullanıma bebeklere böyle etki yapıyor. Tabi emziren anne de bunyuzden tüketmemeli. Şnstagramda doktoranneninbloğu var o uzun uzun anlatmıştı hikayelerini gezerseniz