Egelihayat Bebegim 34 günlük uyku sorunumuz vaarr. 40 dk oldu uyuyali fakat 30 dk bir uyanıyor tam uykuya dalamıyor normal mi .😭😭gun icinde 2 yada 2 bucuk saat uyuyor
gokturkhicret55 Egelihayat yıne uyuyormuş benım kı uyumuyor du cok normal o dönem cok zor Allah yardımcın olsun
Meralminahalil Egelihayat valla benim kızım hiç uyumuyodu 🙄 örneğin sabah uyanıp diğer sabaha kadar uymadığını bilirim ben çok zor Allah kolaylık versin
gokturkhicret55 Egelihayat benım kı ıkı aylık olmasına rağmen yapamıyorum cnm bnde öyle ınan ama bıraz daha hafıflıor bu ay
Egelihayat gokturkhicret55 annem kiz kardesim var ama hep meme istiyo inlar ev isine yardimci allahtan duzeliyorlarmi
gokturkhicret55 Egelihayat yanı kısmen suan kı gıbı olmaz ama bnm ıkı aylık yıne ılk zamanlar A göre daha ıyı kı bak kız kardesın varmış bnm ev allak bullak tı Ay cok zor ya hala da öyle
gokturkhicret55 Egelihayat ınsan ne yapacGnı şaşırıor dınlensem mı evı mı toplasam dus amı girsem karın mı doyur sam cok zor cok
Egelihayat gokturkhicret55 valla ailemle ayni sehirde olduğum icin cok mutluyum inanirmisin. Ise baslayinca ne yapicam acaba.Rabbim kolaylik versin insallah bebeginde seni hc zora koymasin.
Egelihayat gokturkhicret55 okurken dertlendimmm ah ah. 5 dkda duş 10 dkda yemek yaptım koydum ocaga vay vay belki bi ara uyurum
Meralminahalil Egelihayat şuan çok şükür düzene giriyor canım 8 ay 2 günlük şimdi ama hâlâ sabah erken uyanıyo 🙄 inşallah oda düzene girer 😅
Meralminahalil Egelihayat çok zor cidden hiç bişey değil ama düzensiz uykular ve kendime vakit ayıramamam beni mahf ediyor 😣 inşallah bugünler de geçer 🙏