Aseless Kızlar avmye gidiyorum e bebekten biberon bakacağım. Bebeğim 3 bucuk aylık nasıl biberon almalıyım akış hızı veya numarası nasıl olmalı özellikle hangi biberon akıtmıyor ? Acaba 0-6 ay mı almalıyım yoksa 6 ay ve üzeri mi almalıyım ?
palatuba Aseless 0-6 almalısınız. Uçlarında ki silikon ona göre mama akışı sağlıyor. Hatta her aya göre var. Alıp uçlarını aylık büyümesine göre değiştirirsiniz. Ben dr browns kullanıyorum. Gaz yapmayan biberon. 3. Ayda 3+olan biberon ucuyla değiştirdim.
zeynosunannesii Aseless 0-6 ay almalısın ben Philips avent kullanıyorum cam olandan memnunum bebegim 4 ay 15 günlük
Esra26 Aseless Lansinoh’un yavaş akışlı biberonunu kullandık ilk 6 ay. Geçen hafta orta akışlıya geçtik, bebeğim sadece bu biberonu tutmuştu. Pek çoğunu denemiştim.
delirmeceler Aseless oğlum avent kullanıyor çok memnumum kızım sıkıntılı onada mam marka biberon kullanıyorum antikoliklerin en iyisi
alpmomss Biz avent antikolik kullanıyoruz şuan 5 aylığız ve sıfır gaz problemi yaşadık anne memesine en yakın başlık ve akış hızı tavsiye ederim
Smy3203856 Aseless 0-6 almalısınız. Benim bebeğimde 3 aylık avent ve chicco kullanıyorum ikisinden de memnunum akıtma vs sorunlarda hiç olmadı