Bedsssss Kzlar dün pist acmistim lazere gdicem pazartesi diye Bugün jiletle alım desm bacaklarımda kökleri görünüyor iyi hoş ama bikini bölgemde kök flan kalmadı gbi pürüzsüz oldu eee makine yakabilecek mi nasıl olacak bu killarm nasıl olması grekiyor
Deletedmom0099 Bedsssss 2 gün önce alın diyorlar kökler belirginleşsin diye hatta benim artık azaldığı için 4 gün önce alıyorum 🤷🏼♀️
Teemo07 Bedsssss biz karınkoca gidiyoruz. Sordugu da 4 gün önce almış olun demişlerdi. Ama kocam bir gün önce aldı unuttuğu için. Sıkıntı olmadı. Ters jilet yapmasaydınız daha iyi olurdu ama atışlarda sıkıntı olmaz.
Teemo07 Bedsssss ama o şekilde baya pürüzsüz kesiyor. Bilemedim. Zaten tek seferlik. Bir dahakine yaptırmazlar.
Bedsssss Oglusm Bana birgün knce yapın dedi sorun olurmu acaba Hatta kalan yerlerimi sabah eşime aldiracagm Bide pürüzsüz mu olması grekiyor yoksa küçük küçük killar görünse sorun olurmu
aybikreis Bedsssss Lazer epilasyon için online randevu alıp gitsem yaptırabilir miyim? Yoksa öncesinde kıl incelemesi yapılması gerekiyor mu?
Bedsssss aybikreis valla bana deneme atışı yapacaklardı yazın çok sguk şey olduğu için hemen başlamak istedm
aybikreis Bedsssss Gidip görüşerek mi karar verdiniz onu merak ettim. Yani uygulanacak bölgeyi görmeleri gerekiyor mu. Ben de gitmeyi düşünüyorum da 🤗