Sensah Arkadaşlar bebeğimde çoklu gıda alerjisi var çok huzursuz agliyor doktora randevu alacağım.bu alerji illeti geçer mi yaşı büyük olup gecmeyenler var okudukça moralim çok bozuluyor ne olur bı akıl verin.
Berktug Oğlum 9 yaşında bizimde vardı 27 ay diyet yaptık çoklu olduğunu nasıl anladınız en geç 3 yaşında geçiyor yada azalıyor diyete uyarsanız daha kısa zamanda da azalıp rahatlıyor
Sensah Berktug çok huzursuz kakada mukus ve kan var on gündür süt urunleri ve yumurta yemiyorum ama rahatlama olmadi
Berktug Sensah şu an bebeğim dede var alerji en az 1 ayda rahatlama gösterir 2 aydır süt sürünleri yumurta çerez yemiyorum 1 ayın sonunda egzama karın gürültüsü azaldı mukus devam ediyor ama benim arada kaçak oluyor siz eser miktar yazan gıdaları ve paketli gıdalarıda yememeniz lazım ilk çocuğum da süt yumurta keçi ürünleri tahin paketli gıda kırmızı et tavuk balık bunlarda çok yapar çilek portakal domates aklıma gelenler bunlar muhtemelen yediğiniz farklı bişey dokunuyor hala makarnanın içeriği bile önemli
RuzgarMommys Geçiyor korkmayın kötü örnekleri düşünmeyin en geç 1 yaş ondan sonra geçer elbet Siz diyetinize odaklanin cocugunuzu gözlemleyin 6 ay diyet yaptım ben doru ddiyetle 9.ayds gecti oglumun coklu besin alerjiisi geciyor yani
RuzgarMommys Sensah Vefat etti malesef :( Ama onun bana söylediği şuydu bu alerjinin doktoru sensin ben değilim demişti. Ben gün gün ne yediysem yazardim bi değişiklik bi kızarma egzama oluraa görürsem hemen doktoruma yazardim o derdi bu bu dokunmuş kes öyle öyle bulurduk test falan yaptırmadık hiç.
Sensah RuzgarMommys Allah rahmet eylesin.Umarim benim bebeğimde atlatır bu süreci teşekkür ederim yanitlariniz icin