Acemianne012 Arkadaşlar balkonuma bi kedi geldi ev kedisi taşması var cok uzuldum cok disarda ne yapar hava çok soğuk kedi uygulaması kaybolan evcil hayvan uygulaması var mı resmini çektim ne yapabilirim onun için nereye başvurabilirim
Deletedmom00881 Acemianne012 uygulama var mı bilmiyorum ama yakindaki market veya sık uğranılan tüccarlara muhakkak sorarlar, oralara söyle kedi arayan olursa bizim evde diye
Laren Acemianne012 Facebook kullanıyorsan bulundugun ilçenin Facebook sayfasında yayinla. En kolay oyle bulunur
Acemianne012 ofkelisirin verdim instagram da paylaştı sayfada ama dönüş olmadı baktim kendi buralarda yok cok üzüldüm bizim ev müstakil 2 katlı genelde kediler gelir komurlugumuz var oraya girerler yanımızda cok kedi var yemek veririm kemik falan da baya kedi olur buralarda onların arasına katılıp geldi galiba ama oyle üzüldüm ki ona içim acıdı çünkü ev kedisi dışarı hayatı onu çok zorlayacak gormedim daha bidaha yarın tekrar bakarım etrafa
ofkelisirin Acemianne012 anladım canım inşallah sen bulamazsan da iyi birine denk gelir de rezil olmaz😔