Aliasaf44 Kızlar bebeğim de süt ürünleri yumurta alerjisi var sırtında ve kolunda döküntüleri var ne iyi gelir bilen var mı
minikoglum28 Aliasaf44 Üstte kalsın.. Ne çok süt alerjisi var bebeklerde ya. Rabb’im şifa versin hepsine kuzuların. Ne zaman belli oldu süte alerji
damlaozsoy Aliasaf44 alerji doktorumuz bize hipokort vermişti ince bi tabaka halinde alerji yerlerine sürüyorum direk hafifletiyor, bol bol duş aldırıyorum bide nemlendiriyorum yasaklı ürünleri kullanmamanız dışında pek çare yok☺️
mlkbykk Aliasaf44 doktor bize la Roche posay lipikar kullanmamızı söylemişti. İyi geldi benim oğluma, döküntüleri geçti.
Aliasaf44 damlaozsoy maalesef öyle cnm karbonatlı su ile silin diyenler de var benim oğlumun kaşıntısı geçmedi
1234TA Aliasaf44 zaditen diye bi damla verdi dr bize 7 damla içirdim 4-5 güne geçti dikkat edin diyetinizde kaçak yapmayın
Aliasaf44 1234TA diyetim de kaçak asla yapmadım 3 aydır bize deri testi bu ay yapılacak galiba çoklu besin alerjimiz de var.. Zaditen damlayı bana 5 gündem fazla kullanma dedi doktor
1234TA Aliasaf44 ben 20 gün boyunca en ince detayına kadar yediğim her şeyi yazdım alerji uzmanıyla o şekilde bi yol izledik kaçak yapmadıysanız onu tavsiye edebilirim
Aliasaf44 Almondeyed doktor bana da her gün duş aldır Şampuan hafta da bir kullan o da mustela Stelatopia serisi olsun dedi
damlaozsoy Almondeyed bizzat alerji doktorumuz dedi yani 2 günde 1 yıkarım biri şampuanlı biri sadece su ile sonra nemlendiririm çok şükür hep faydasını gördüm yanlış olduğunu da düşünmüyorum bence kızarıklık ve kaşıntıyı hafifletiyor
Aliasaf44 1234TA canım bende denedim her şeyi ona göre veriyorum şimdi anlayamadım tekrar dan döküntü çıktı yediklerim de aynı
Gizemasel_ Aliasaf44 mustela cicestala 2 doktora götürdük saçma sapan kremler verdiler çocuğumun yüzü 25 gün o kizarikla kaldı takı eczanın önerdiği mustelayi kullanana kadar sabah akşam sürdüm ve 2. Gün hiç biseyi kalmadı çok şükür