Almondeyed Iremvrgn-11 o kadar çok var ki belki de annelerin yüzde sekseni bununla uğraşıyor ben de 11 ay kadar diyet yaptım Bir kere en iyi doktor sizsiniz kesinlikle biz doktor doktor gezdik hepsini farklı fikirleri farklı yöntemleri var testler negatif çıkıyor zaten ama siz yedikçe kızarıklık döküntü ishal karın ağrısı gaz huysuzluk varsa bilin ki onun onu alerjisi var o yüzden olabildiğince gözlem yapın alerjen ürünlerden uzak durun salça baharat patlıcan domates kuru yemiş gibi ürünlerden bol bol nemlendirin cildini deterjan yumuşatıcı kullanmayın banyoda çok tutmayın bunlar en azından huysuzluğuna biraz gidilecek şeyler egzamasını arttırmaya cak şeyler anne
Momylion Iremvrgn-11 belirtilerinz nelerdi ben burda o kadar çok okuyorum ki artık bende şüpheleniyorum
Busrabsr Almondeyed kuzum yicek birsey bulamiyorum salca demisin de yemekleri neyle yaoicaz bizim bebegede domates dokunuyor😪😪yicek birsey bulmiyorum kfyi yicem artik
Iremvrgn-11 3kizannesi3 Kakasında yeşillik vardı sümüksü gibiydi ve çok ağlıyordu cildi kuru ve kızarıklık vardı 😞
Iremvrgn-11 Momylion Doktora gittim çok huysuz ve kabızdı cildi kuruymuş kakasında sümüksü ve yeşillik olunca da oluyormuş bizde vardı canım
Iremvrgn-11 Aslimelisa Huysuzluk,kuru cilt,ishal,kızarıklık vardı doktor anladı benim ilk bebeğim yaşımda küçük tek bakıyorum o yüzden doktora gittim bugün doktor söyledi bende size sordum nasıl birşey diye 🤷♀️
Almondeyed Iremvrgn-11 süresi kişiden kişiye değişir bizim onbir aylıkken geçti . Arkadaşın dört aylikken geçti. Bazısı altı yaşına kadar sürüyor Sebze yeşillik ağırlıklı beslenin alerjenler den Uzak durun
Ozge251021 Iremvrgn-11 süt ve süt ürünleri dana eti yumurta kuruyemiş susam tahin salla domates malesef yok kuzu eti yeniyor sadece
Momylion Iremvrgn-11 çok geçmiş olsun benimde 1 aylık bebeğimde bazen yapışkan kaka oluyor supheleniyorum 🙄