mraslan Merhaba arkadaşlar, Ay sonu Rizeye taşınacağız. Şuan 13 günlük bir oğlum var. Orada önerebileceğiniz hastane ve çocuk doktoruna ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Cigdem61 mraslan rizeyi bilmiyorum ama ben trabzonda yaşıyorum karadeniz medicalparkta tuğba bayraktar doktorumuz. Çok mu memnunuz çok iyi diyemem ama şimdilik önemli bir ihtiyacımız olmadı çok şükür. Kızım 5 aylık sadece rutin kontrollere gidiyoruz.
merve5561 mraslan trabzon medical park karadeniz de burak genc e gidiyorum kızım 10 aylik doğduğundan beri drumuz memnunum
mraslan Cigdem61 geldigim zaman deneyecegim merve5561 nasıl birisi doktor konuşkan her daim ulaşabileceğim biri midir ? Bunlara açıkcası çok dikkat ediyorum da
merve5561 mraslan evet her istediğim an ulaşıyorum çok iyi bir dr bence sadece biraz fazla yoğun ama gittiğim zaman beklemiyorum hemen girebiliyorum içeri
mraslan merve5561 geldigimde bir deneyeyim umarım memnun kalırım çocuk olunca insanın fazlaca tereddütleri oluyo :(
merve5561 mraslan evet dr bulmak zor valla daha iyisi var mi trabzonda o konuda bişey diyemem başka dr a hiç gitmedik çünkü