Firdevs Mom09 biz bugün fisher price mutlu düşler alcaz canım en iyisi o gibi bakalım beğenirsek öneririm ama çok araştırdık oğlum 4 aylık sever inşallah 🙏
Firdevs Mom09 pardon kızlar için yazmışsın benim oğlum var uyar mı sana bilmiyorum ama kız dönencesinin ne gibi farkı var erkek dönencesi nasıl oluyor anlamadım canım 🙈🙈
Mom09 Firdevs ayyy canım herkes de oraya takılmış bi anlık dikkatsizlikle yazmışım benim de kızım var 😎
Ertantgra Fisher price kelebekli rüyalar dönencesi kullanıyorum aslında guzel bebeğimin de dikkatini çekiyor ama sesi biraz az tek sıkıntısı o
Durummm Mom09 bizimki de kelebekli düşler hatta bugun eşimle konuştuk iyi ki donence almisiz diye dikkatini çekiyor ve vakit geçiriyor 2. El aldik biz 50 tl ye sizde bulursanız o sekilde alin cook para vermeye gerek yok
Gecesmom Biz chicconun projektörlü dönencesini aldık daha doğrusu eşim almış ben o kadar para vermem demiştim yalan olmasın 200 yada 300 tlydi. Çok güzel gerçekten ama o paraya değmez ya ilgisini çekmezse demiştim. Ki kısmen öyle oldu oğlum ışıklarla çok ilgileniyor her bebek gibi ama dönencenin tavana yansıttığı ışıklar parlak değil normal olarak oda tamamen karanlık olsada pasparlak durmuyor bu yüzden 2 gün sonra sıkıldı 😂 duruyo öyle ikinci el satmayı düşünüyorum. Biliyodum böyle olacağını çünkü herşeyden sıkılan bi bebek hiçbişeyle çok ilgilenmiyo malesef
Duygual fisher price yapmur ormanı aldık, memnunuz, beyaz gürültü de var şarkıların içinde. Her gün birkaç kez açıp gösteriyorum, doktorumuz almamızı tavsiye etti ısrarla