Oykunil Her mamadan sonra biberonu kay atıyor musunuz ben kaynatiyorum ama biberon yıpranır mi diye dusunuyorum normal çeşmeye yıkasam bu kez mama kalır mı diye korkuyorum mikrop kaparmi diye 3 aylık bebegim siz nasıl yapıyorsunuz
Burcusahin Oykunil ben her seferinde kaynatmıyorum canım bi aparat var biberon yıkamak için ucu süngerli onunla yıkıyorum normal deterjanla ve duruluyorum mama kalmıyor her mamadan sonra kaynatmak biraz zor olsa gerek
Cik Oykunil yani tabi ki bebeklerimz hep steril büyüsün isteriz ama her zaman kayntmk zor olur çocuklarn biraz mikrobada ihtiyacı var bn normal detarjann ile yıkayıp bol sıcak su ile duruluyorm birşey olmaz inş allah korusun
Edanurkkeless Kaynatmıyorum ama e bebekten baby me özel biberon temizleme deterjanı aldım onunla temizliyorum
Oykunil Burcusahin normal deterjan zararlı olur mu diye de düşünüyorum bulasik makinesine attığım olmustu birkaç kez ama yinede içim rahat degildi
zgeayaz Sıcak suyla içine çalkalaman yeterlı bence ben elımle yıkıyorum sonra sıcak sudan gecırıyoeum