Yesimsezgen Kızım 5 ay 7 günlük oyun halısında oyuncaklarını tutuyor çekiyor elimizde olan oyuncakları alıp tutuyor göz teması kuruyor gülücükler atıyor agular sesler havada uçuyor fakat hala dönme eğilimi göstermiyor bu normal mi sizce
Nurdanesila Yesimsezgen bizde aynı durumdayiz hepsini yapıyor 5 ay 13 günlük hla dönmüyor yattığı yerden kafasını kaldırıyor kalkmak istiyor ama dönmek istemiyor hla
midekoruyucu Yesimsezgen 8 aydan bildiriyorum hala dönmüyor 🥲 doktor gürbüz dedi 😁 o vücudu dönderemez kolay kolay dedi 🤣
glsma06 Yesimsezgen normal her bebegin gelisimi farklidir alistirma yaptirin hic beklemediginiz bir anda yapar 5 ay 16 gunluk 4.5 aylikken donuyordu bizimki ama 5. Ayinda daha da rahat donmeye basldi
Yesimsezgen Nurdanesila tam olarak aynı durum yanına dikkat çekici sesli kitaplar en sevdiği oyuncakları koyuyorum yattığı yerden dokunuyor sadece eliyle sürekli sırt üstü ben ddesteklemeden ittirmeden dönmüyor
Yesimsezgen midekoruyucu doktorla görüştüm egzersiz yap dedi 8 kilo ayına göre normal dönmesine engel değil dedi 😊
Nilsu09 Benimde aynı durumda 5 ay 5 günlük 1 kere döndü tekrarı olmadı düz yatiyor oyuncaklari sağa sola çekerek egzersiz yaptırıyorum belki döner diye ama maalesef dönmüyor 😐
Tazeanne08 Yesimsezgen biz de 5 ay 5 günlüğüz bizimki de aynı dönmedi henüz doktorumuza sordum dönmesi bi gelişim basamağı değil kendi haline bırak döner dedi merak etmeyin diğer basamakları yapıyorsa sorun olmaz ❤️
Belinayozr Benimde şuan 5 ay 4 günlük 4 buçuk aylıkken sırt üstü iken yüzüstü dönüyor sırt üstü iken topunu yere sabitleyip geri geri sürüklüyor
incitanesii Yesimsezgen bol bol dönme egzersizi yaptır döner merak etme 😄 her bebeğin gelişimi farklıdır
Yesimsezgen incitanesii egzersiz yaptırıyorum her seferinde ağlamayla bitiyor yüzüstü durmayıda pek sevmiyor 😊