ecee034 Kızlar aldım mavi ve yeşilinden gerçekten işe yatıyor mu süt arttırıyor mu? Kilo vermeye çalışıyorum kilo yapar mı ?
Efuli6161 ecee034 çok şekerliler kilo yapar bence günde bir taneden fazla içme ekstra şekerli bişey de yeme gün içinde ben 12tane içtim bir fayda görmedim umarım siz de işe yarar🤲
sehrengiz_8 ecee034 ben içiyorum günde iki tane faydasını gördüm canım hala da devam ediyorum içmediğim de azaldığını görüyorum. Evet kilo yapıyor diyorlar
yenianneadayi2208 ecee034 ben içmiştim günde 1 tane olarak ve işe yaradı.tabi bununla birlikte bol su için. Kilo konusunda bir fikrim yok ama fazla şekerli , kilo yapabilir
RainOverMe Ben kullanmadım ama kılo yapıyor dıyorlar. Kımı annenın de mıdesı bulanıyormus cok tatlı oldugu ıcın. Bulantınız olurss sulandırıp ıcmeyı deneyın 🤗
Asyaveannesi04 ecee034 yeşili çok etkili ben günde sabah aç karnına içiyorum 2.5 aydır çok faydasını gördüm çok şükür düzenli kullanım önemli
kahvekolikk ecee034 canım onu içeceğine kuru inciri suda haşla günde 3 kere bir bardak iç daha iyi hem çok şekerli hem de ben işe yaradığını düşünmüyorum ki inciri kaynatmamı bana çocuk doktorumuz söylemişti
Ndrg-12 ecee034 günde bir tane içiyorum bende. Çok mükemmel fayda gördüm desem yalan olur. Bu kolim bitsin daha almayacağım