Milaaa Tatile gideceğiz ama daha çok küçük açıkcası emin değilim ama uçakla mı iyi olur arabayla mı???
yuksekipek Milaaa şahsen ben olsam tatili aklımdan geçirmezdim 52 günlük bebişle 😂 ama gideceğiniz yere ucakla ne kadar sürüyorsa 2 saatten az ise uçak tercih edin derim
Ezoli35 Milaaa ben 15 günlükken uçağa bindim memlekete gittim 2 saat.şuandada arabayla dönüyoruz düşün 12 saat ve bebeğim 41 günlük sıkıntı yapma uçakla gidebilirsin
BusraElifOzhan Milaaa Ben 35 günlükken 750 km yol gittim yolada gece çıktık bir uyudu kiiii sormayın😊
Milaaa yuksekipek aslında tatil dediğim halamlara gitcez onlar da Bodrum’da yaşıyo.O yüzden girmek istedim ama yine de ben de korkuyorum daha çok küçük
Milaaa Ezoli35 oh rahatladım şimdi.Nasıl geçiyo yolculuk zorlandın mı?benim bebiş biraz huysuz o yüzden endişeliyim bi de
Ezoli35 Milaaa canım benim bebeğim kolik arada huysuzlanıyor..ama arabada bebekler mutlu oluyor sakinliyor gayet normal geçti bizim
Farahzeynep Arabayı seven bir bebekse araba tercih edebilirsiniz, benim bebeğim arabaya koyduğun anda uyur, yol boyunca da uyur 😂 acıkınca uyanıyor bir. O nedenle eşime uzun yolculuğa gidebiliriz derim ama daha nasip olmadı 😕
Farahzeynep Milaaa çok huzursuz olduğunda durur bir mola verirsiniz. Uçakla gitmek iyi ama gittiğin yerde insana araba çok lazım oluyor, özellikle bebek varsa