0211idrisali Merhabalar 2buçuk yaşında oğlum var udi hindi yağ almak istiyorum bağışıklığı koruyormuş ve bir çok faydası var. Kullanlar varmı
Mayisannesi34 0211idrisali 1.5 yaştan beri kızıma da kendime de kullanıyorum. Çoğu zaman ilaçsız atlatıyoruz biz size de şifa olur inşaallah 🤲
Zebe Ruv güvenilir diye almıştık oradan. 2.alışverişim fiyasko. Resmen kur farkından fırsatçılık yaptılar🥺
irva 0211idrisali Bir damla damlatacaksın canım hangi kulağındaysa.Sabah akşam 1 damla.Ayrıca hastayken bir çay kaşığı verebilirsin sabah akşam.
0211idrisali Mayisannesi34 Amin inşallah teşekkür ederim. Siz nasıl kullanıyorsunuz ben ilk defa kullanıcam bilmiyorum
pamuksekerinannesii Mayisannesi34 nerden alıyorsun peki ben bı tane aktardan aldım ama çok organik gibi değil
Mayisannesi34 0211idrisali hastaysa veya hasta olacak gibiyse sabah akşam bir çay kaşığı aç karnına verin 😊
Zebe Ruv yağım bitince dediğiniz siteye bakayım. İnstagramda kul hakkı diye bağırıp çağırıyor hanımefendi siparişlerde yaşadığımız sıkıntılardan bir haber