minimilena Kızlar bana çelik tencere önerisi verebilir misiniz. Takım olarak iyi mi olur yoksa böyle hoşuma gideni parça parça mı alsam. Fiyatı uygun bir şey olsun
birtutamsac minimilena bir ay önce karacadan aldım aslında schafer tencere setim var ama bize göre büyüktü karacanın bu serisi çok hoşuma gitti indirimle 320 ye almıştım cookplus heybeli diye geçiyo bakmak istersenz :)
minimilena birtutamsac merhaba acaba sizdeki ürün kaç kişilik yorumlara bakıyorum hep çok küçük yazmışlar çok mu küçük
birtutamsac minimilena 8 parça kapaklarıyla birlikte ama fiyatı artmış ya şimdi baktım https://resimyukle.io/r/z2jjLc7lQM
birtutamsac minimilena rica ederim bende hepsi buradadan almıştım 320 ye ama şimdi girdim iki katı olmuş neredeyse 😬
birtutamsac minimilena bende yorumlardan çok küçük mü acaba diye şüphe etmiştm ama en kötü alırım geri iade ederim dedim 😬 çekirdek aileye yeter bize yetiyo çok da severek kullanıyorum siz kaç kişisinz
minimilena birtutamsac 3 kişiyiz biz de hani 2 kişilik misafir falan geldiğinde karnıyarık tenceresine yemek çok mu küçük olur 😂
birtutamsac minimilena o zaman şöyle söyleyim karnıyarık tenceresinde taze fasulye yaptım 5-6 kişiye yeterdi 😂
birtutamsac minimilena iki gün yedik üstüne azıcık da arttık 😅 hepsi burada da 530 a düşmüş alın beğenmedm diye geri iade edersiniz 🙈 kuponum vardı ama madame coco yla english home da geçerliymiş yoksa sizinle paylaşacaktm 50₺. Tabi isterseniz bu kuponu da verebilirim 350 ye 50 😇
minimilena birtutamsac ya evde büyükler var biraz onları misafir için kullanırım zaten o kadar kalabalık misafir de gelmiyor. Alacağım galiba aklıma yattı😂 teşekkür ederim düşünmeniz yeter 🌸 510a gördüm ben de hepsiburada da 😂 herkes tutturabildiğine galiba
birtutamsac minimilena benimde büyüklerim var aslında 3 lü küçüğümde vardı ama yetmiyodu bunları da ne zamandır istiyordum fırsat bulmuşkn aldım çok kibarlar 😍 ben sadece aldığım siteye baktım satıcı karacaydı daha uygunu varsa tabiki ordan alın 😇
minimilena birtutamsac ya insan korkmuyor değil hasarlı vs gelir diye ama Hepsiburada olunca iade falan var sıkıntı olmaz herhalde