Durucinar2021 Kızlar merhaba 3 aylık oğlum var 15 gündür aşırı tükürük çıkarıyor ağzından sürekli su akıyor köpük köpük tükürük çıkarıyor neden olur bu yaşayan var mı
lyl0742 Durucinar2021 bizde 3 ay 20 günlüğüz çok normal artık :) eller sürekli ağızda diş etlerinin altında büyümeye çalışan dişler neden oluyor
Sevgi64 Durucinar2021 Aaa benim kizimda tam 3 aylik ayni sizin dediginiz gibi bir haftadir köpuklu tukruk cikariyo sanki dis cikarcek gibi bekliyeyim burda bekli bi anlayan vardir
sarmaliklahana Durucinar2021 o dönem oluyor ben inanmasamda aldım kehribar 24 saatte kesit resmen yoksa ne mendil ne yakalık ne başka bişey dayanmıyordu göğsü hep ıslaktı hasta olacak diye aklım cıktı 🥴
delirmeceler Durucinar2021 bende yaşıyorum ikizlerimde sürekli elleri ağızlarında 5 ay 15 günlükler ama düzeltilmişi 2,5 aylık çokta komiğime gidiyor
Durucinar2021 sarmaliklahana aaa öyle mi kehribarımız vardı evde ama erken diye takmamıştım takayım o zaman 😍
sarmaliklahana Durucinar2021 Varsa tak tak ben özellikle saat takip ettim bakayım kesecek mi diye 24 saatte kesti 🤭🥳