Sedaekrem Kızlar 5. Ayda doktora giden var mı aranızda ben bu ay gidemedim doktorlar 5. Ay ıcın bir sey baslatıyolar mı veya herhangi birsey onerdılermı bebek gelısımı ıcın bılgı verir misiniz
susunbebekuyuyo Sedaekrem rota aşısını yaptırdık demir ve d vitamini devam ediyoruz boy kilo kontrolü yaptırdık o kadar
senamiray Sedaekrem 6. 9. Aylarda gittim 9 da kan sayımı yaptı kontrol için 6 da da ek gıda için Bilgi vermişti öyle şimdi 1 yaşında gitsem mi bilmiyorum
delirmeceler Sedaekrem ben gittim 7.ci ayda menenjite geçiceğini söledi synagis aşılarını vurup kontrollerini yapıp gönderdi
Sedaekrem susunbebekuyuyo d vıtamını ı kac damla veriyorsunuz damla seklinde canm ben fıs fıs kullanıyoruz bir fısfıs kullanıyoruz o kullanması gereken damlaya tekabul ediyor ama damla sayısını unuttum
ellerimtombik1 Sedaekrem ya Demir için hangisini kullanıyorsunuz?kakasını siyah yaptırıyor mu ya da zor ?
senamiray Sedaekrem normal her yerde olan bilgiler eğer özel bi durumunuz alerji vs varsa doktorunuzun tavsiyelerini göz önünde tutun
Sedaekrem senamiray alerjımız vardı alerjı mamasını kullanıyoruz olayları iz gectı sadece su an alerjı mamaına basladım baslıyalı Yesıl kakamız var sadece