Dilaraa98 Tommee Tippee antikolik biberon almayı düşünüyorum sizce nasıl ? Aranızda kullanan var mı ??
Barannm_ Dilaraa98 ben kulaniyorum dogumdan önce almistm ama mama vermeye baslayinca lansinoh aldim tekrar anne gogsunu birakmasin diye oyle tasarlanmis
Esra26 Dilaraa98 memeyi bırakınca başvurdum bende biberona, bahsettiğiniz biberonu almıştım, ememedi o biberonu. Wee’nin normal biberonlarından Ve cam biberonunu denedim, onları da kabul etmedi en son lansinoh denedim. Onunla içmeye başlamıştı.
Melesss Dilaraa98 ya ben kullandım ama bebeğim sevmedi sert gibiydi. Bir de akıtma yapıyordu bizim ki. Belki hasarlı ürün almışımdır bilemiyorum. En güzeli avent
Esra26 Dilaraa98 ben lansinohtan çok memnun kaldım, verir vermez tutmuştu biberonu bebeğim. Tomme tippee’den memnun kalmazsanız aklınızda olsun☺️
Barannm_ Dilaraa98 ben onu cok kulanmadm 1 defa tek oburnu aldim hemen lansinoh cok önerilyor akisi yavas olunca anne gogusne benziyor birde cogu kisi dedi lansinoh a alisinca baska biberon tutmaz oburnu birz buyunce kulancm su falan vermek icin yedek olarak sizde lansinoh tercih edin
Esra26 Dilaraa98 bizde yapmamıştı. Zaten 3. Aydan sonra gazımız bitmişti hemen hemen o zaman başladık biberona da
Lynn Dilaraa98 Birçok araştırmadan sonra anne memesine benzeyen Chicco Natural Feeling ve anti kolik biberonu tercih ettim ben oğlum hiç yabancılık çekmeden almıştı o biberonu hemen. Memeden biberona geçişte bir numara olduklarını okumuştum bir yerde. 🤷🏻♀️ Bi bakın isterseniz siz de.
Dilaraa98 Lynn teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Benim için en önemlisi gaz yapmaması peki bu biberon gaz yapıyor mu
Lynn Dilaraa98 bebeğin mamayı/sütü hızlı içiyorsa gaz kaçınılmaz. Ama ben genel anlamda memnunum bu biberondan.
Banaannede Dilaraa98 nuk biberon vae antikolik. Hem fiyatı uygun hem de aylardır kullanıyorum meme reddi olmadı ağzı sert biraz. Çocuk da çok zorlanmadı