Zenily Kara3773 hayat koşulları olarak tabiki daha iyi evet ama işte aile özlemi var. Maalesef hepsi aynı anda olmuyo kendi çekirdek ailemi ve geleceğimi düşünmek zorundayım maalesef🤷🏻♀️
Kara3773 Zenily kesinlikle kendi geleceğinizi düşünmek zorundasınız çocuklarıniza güzel bi hayat sunmak için kendiniz için bizde yurtdışına iş başvurusu yapmıştık ama nasip dehilmis olmadı bende çok istiyordum buradan gitmeyi
Kara3773 Denizvepasa benim eşimde işte hiç oluyor altına diye gümüş alyans almak istiyor çünkü onunkide eğildi çizildi hep o yüzden bunları satalım sen istediğini al diyor
Zlm Kara3773 satmadan gümüş bı alyans alamiyomusunuz yada kilo veririm derseniz bijuteri birşey alabilirsiniz amac yüzük takmak zaten
Mommysharkdoodoodoodoo Kara3773 6 yılın sonunda ben de değiştirdim alyansımı düz sade bir altın yüzükle ama şimdi bunu da beğenmiyorum daha ince bir şeyle değiştireceğim
sirineyavrusu Kara3773 gümüş kararır sanki riske atma bence alyans hep parmakta olan bişey altın al bence
Samilknur41 Kara3773 satacaksaniz ihtiyacınız neyse onu alın tekrardan altına bence gerek yok bana anlamsız geliyor altın pırlanta olması. Önemli olan onda snn koyduğun anıların ve anlamı
Kara3773 Samilknur41 tabi herkesin bakışı farklı benim içinde kullanamadigim birşeyi boşuna tutmak bana anlamsız geliyor
Kara3773 Zenily saolun teşekkür ederim oranın sartlarini bende bilmiyorum ama Türkiye’den iyidir büyük ihtimal