Cangul 40 günlük bebeğim var buyuk kakasını yapıyor ama yapmak için çok uğraşıyor sürekli ısınıyor uykusunda felan bu yüzden çok fazla emmiyor uyumak istemiyor kıpkırmızı oluyor nuree harveys colex gaz ilacı kullanıyorum. Başka ne yapabilirim
Arslann Cangul cok sık emzirmeye devam edin anne sütü kabız yapmıyor bir tek gaz ilacı biz cok kullandık zamnında bi faydasını görmedim acıkcası
Yagizmomyy Cangul canım bunu her bebek yaşıyor altını aç zaten ikinacsk. Poposuns nemlendirici krem sür tam oraya daha sonrasında ise hareket yaptır o kremin kaygan etkisiyle hemen yapıyor. Çok sıkıştığım da deniyorum daha sonra zaten kendi yapmaya başlıyor
Melekadatzn Cangul Aynı sorunlar ve daha fazlası bende de var. Yaptığı zaman kakası nasıl minik bebeğinin ?
Hefe Cangul ben maflor damla kullandım bağırsak düzenleyici tek başına gaz damlası fayda etmez yanında nurse harweys kullandım benim bebeğim de ikinir ağlardı büyük tuvaletini yapardı ama gazı vardı kolikti hâlâ ikinir tuvalet sorunu olmamasına rağmen
Cangul Arslann yani istemediği zaman yada karnı toka ağzını kesinlikle açmıyor malesef yada ittiriyor diliyle
Hefe Bir de orijinal zeytinyağını bir tavada hafif ısıtın duman çıkana kadar her alt değiştirmede popo deliğine uyarı verin pamukla silin hem pisik olmaz hem de rahatlar inşallah 😊
Melekadatzn Cangul Başka huzursuzluğu falan var mı ? Kızımda öyle aynı zamanda uykuya dalamıyor ve kakasında mukus vardı doktora götürdüm süt ve süt ürünleri yememem gerektiğini söyledi 15 gün. Yani yinede bi doktora götür istersen canım için rahatlasın.
Hefe Cangul aynen öyle bana da bir eczacı söyledi bebeğim çok ağladı bir ay düzenli kullandım koliği düzeldi şükür düzenli kullanmak gerekli
Hefe Cangul içinde kristal var ya onun seyreltmek iyi olur biri bana öyle demişti ciltleri hassas ya zarar görmesin diye
Belis1907 Cangul benm kızımdada aynısı vardı sızın yedıgınız bırseye karsı tepkıngosterıyor alerjısı oluyor olabılır yda sındıremıyor olabılır onu ama sadece ıkınma gaz sorunuyla bellınolmaz kaka suku yeşil yda kakada kan olur yda cıktte dokuntu huzursuzluk reflu gbı bırcok sıkayetlerı vae burunda hırıltı vs
Cangul Belis1907 bu saydıklarınızın hiç biri olmadı karşılaşmadım kilosu felan iyi yulaf yiyordum güzel süt yapıyor ondan olabilşrmi
Denizvepasa Belis1907 benim oğlumda ayni dediğiniz gibi. Ama hicbir doktor alerji ile ilgili bir sey demedi. Sab simplex lactocol kullaniyorum. Kakasi icin doktor lactocol yapar dedi. Kakasi sari ve cıvık. Ama kan mukus falan yok. Burnu sürekli tıkalı ve hırıltılı. Alerji denemesi icin doktora ne demem lazim? Benim oğlum hem meme hem mama alıyor.