Musam Ben sadece muhakkebisine katıyorum başka nelere katabilirim? Günlük ne kadar miktar yediriyorsunuz ?
Honki_Ponki Musam bende kullanıyorum çorbasına ve yogurduna bazen de meyve püresine omletine de katıyorum hatta ve hatta hamur işlerine bile kullanıyorum pogaca börege bile kendimize 😁
Prensannesiiiiiiiiii Meyve purelerine katıyorum yoğurda da katılabilir bzm alerjimiz olduğu icn yoğurt vermiorm çorbalarına katılabilir 7.5 aylık oğlum bn 2 yemek kaşığı pisiriorm
Nimetdogann Herşeyine 😂 yumurtasına kekine çorbasına yoğurduna çay kaşığı ucuyla koyuyorum günlük bir çay kaşığı ancadır :)
Musam Deletedmom27337 peki günlük toplam ne kadar yediriyorsunuz? kitapkurdubebeninanasi ben bir iki tatlı kaşığı kadar veriyorum günlük toplam
kitapkurdubebeninanasi Musam benim de 2 tatli kasigini gecmiyordur yani mesela sabah omletine çay kasiginin yarisi kadar koyuyorum ya da atistirmalik kekine bir çay kaşığı ama tabi her gün vermiyorum
Deletedmom27337 Musam hergün vermiyorum keyfi aklıma geldikçe yada o anki tarifte varsa 1 tatlı kaşığı katıyorum.
Deletedmom27337 Musam ruşeym çok faydalı ama yaptığın ürüne kıvam veriyor ben o yüzden haftada 2-3 kullanıyorum :) sen istersen hergün kullanabilirsin :)
kitapkurdubebeninanasi Musam yok yok zarari yok ama tarifte varsa kullaniyorum yani her gün ayni omleti yapmiyorum ya da her gün ayni seyleri yemedigi için😇