ReisinKizi Saçlarım koyu kahve evde sarı yapmak istiyorum. Yapılır mı sizce neler yapmam gerek anlatır mısınız birazz 👱♀️ daha önce direkt sarı boya alıp boyuyordum sadece rengi açılıyordu. Açıcıya hiç bulaşmadım becerebilir miyim???
pamukseker_ ReisinKizi hayır kuaför olarak söylüyorum yapma aşırı yıpranır ve tutturamazsin rengini paraya kıy kuaföre git güzelimm😂🙋🥰
Duygu97 ReisinKizi 11 senedır sarı sac kullanan bırı olarak söylüyorum sakın bulaşma bn sac rengım cok acık acıcı sürerım hatta sadece oksıdasyon kremını sürerım acılır daha sonra kahverengıne boyadm yıne acayım dedım ama yok bı tarafı sarı bı tarafı turuncu garıp bısey oluyor acıcı sıkıntılı bı iş en ıyısı işini bilen bır kuaföre gıtmen
Mavilii pamukseker_ saçlarımı platin sarısı yaptırmak için kuofore gittim bundan 3 ay önce falandı sanırım. Sonuç berbat. Saçlarımda platin rengi hariç her renk vardı. Gökkuşağı gibi olmuştu saçlarım 😂 o yüzden paraya kiymakta pek bisey ifade etmiyor. O kuaförün rezil ettiği saci ben kendim toparladım. Biraz zor oldu ama sonuç iyi oldu. Platin sarısı olmasa da güzel Bi renk tutturdum😌 bu is biraz da şans meselesi. Her kuofore giden istediği sonucu alamıyor ne yazıkki. Valla giden parama acıyorum. Saçımı rezil ettiler tek Bi kuruş bile geri vermediler. Bizim hatamız değil sizin saçınız bu renk icin uygun değilmiş dediler çıktılar işin içinden. 😒
pamukseker_ ReisinKizi uz hizasında bir saçı omre yaparsak çok kalın degilse 170 filan olabilirdi 🥰 bulunduğun memeletteki en iyisine git kuaför olarak sonuçta bir sefer olucak bir şey 🤍ve en ön planda yani saç renginiz
ReisinKizi Mavilii ya ben de bundan korkuyorum ben kaşım için falan da hiç güvenip gitmem kuaföre mesela. Çok iyi Bi kuaföre gidemem o kadar bütçem yok, diğer kuaförlerde sonuç nasıl olur ona da güvenemiyorum. O yüzden yavaş yavaş kendim açsam diye düşündüm…
Mavilii ReisinKizi valLa ben çok iyi bir kuofore gidiyorum die gittim paraya kıydım ama sonuç perişan. O yüzden maalesef kuaförlere de güven olmuyor. Evde çok iyi bir aciciyla belki açabilirsiniz saçınızı. Videolar var İnternet’te ordan bi bakın araştırın
matmazel_ matmazel_ beni de nişanım da rezil etmişti kuaför . O zamanın parasıyla (2019) 700 lira vermiştik düz boyaya ve açık kumral istiyorken turuncu olmuştum