Anneyimbennnn Kızlar merhabalar. Bir şey sormak istiyorum. Bugün oğlumu 1 aylık tam sünnet yaptırdık. Acaba aranızda bu aylarda sünnet yaptıran var mı ve ne gibi ilaçlar kullandınız ?
Kuzeybabyy Anneyimbennnn bizde bir aylıkken yaptırmıştık adını tam hatırlamıyorum ama sarı bir antibiyotik krem kullanmıştık bir hafta kadar
Anneyimbennnn Bize de krem vermiş ama kremi tam nereye süreceğimi bilemiyorum pipisinin kenarına mı yoksa sünnet yapılan yere mi
Kuzeybabyy Anneyimbennnn bize verdiği krem tene süremiyordum yapışmıyordu gibi ben tam pipisinin denk geldiği yere beze sürüyordum bezden geçiyordu sizde öyle yapabilirsiniz bir iki gün ağrısı olabiliyor sonra büyük rahatlık ☺️
Bebegimm1 Anneyimbennnn dikislerin oraya kenarlarina suruceksiniz kesilen yere yani.ucuna yani delik olan yere surmeyin cisini rahat yapsin.2 aylikken yaptirmistim krem ve agri kesici ilac vermisti kremi dikisleri dusene kadar kullanmistim
Feyzaerdogan Anneyimbennnn bebeğim 27 günlükken sünnet yaptırmıştık . Kremi her bez değişiminde pipisinin her yerine süreceksiniz. Kenarlarda dikiş olduğu için hafif kızarıklık veya morumsu bi görüntü olabilir. Bu normal. Bir de kremi sürdüğünüzde ilk 1 2 dk huzursuzlanabilir
Anneyimbennnn Doktorun verdiği şurup reçetesinde 6 ay ve 7 kilo altı küçükler kullanmamalı yazıyor kafam karıştı iyice doktor yanlış mı verdi acaba kullansam mı kullanmasam mı bilemedim